Speel mee in de proeftuin van de Realiteit!

Theatergroep de Realiteit viert haar 50-jarig bestaan en nodigt iedereen met interesse voor toneel uit om een kijkje in de keuken te komen nemen. Tussen 13:00 en 16:00 op zaterdag 3 september is iedereen welkom in de Proeftuin van Podium Bredius.

Tijdens de proeftuin gaan we verschillende toneel oefeningen doen, waarbij we starten met improvisatie oefeningen die uiteindelijk leiden tot het opvoeren van een klein toneelstukje. Iedereen vanaf een jaar of 14 mag mee doen, maar je mag ook komen als toeschouwer. Dit geeft je een indruk van hoe een toneelavond bij theatergroep de Realiteit er uitziet. Dus, als toneelspelen je leuk lijkt en je het vrijblijvend wilt proberen kom dan vooral langs. Of als je altijd al eens hebt willen zien hoe het er bij de Realiteit aan toe gaat, maar geen behoefte hebt om zelf te spelen, kom dan ook vooral een kijkje nemen! 

We zullen twee verschillende programma’s van toneeloefeningen doen, die beide eindigen in een korte presentatie. Het eerste start om 13:00 en het tweede om 14:30. Je kunt er voor kiezen om de hele middag mee te doen, of één van de twee programma’s. Er is geen toneelervaring vereist om mee te kunnen doen. 

Mocht je na de proeftuin zo enthousiast zijn dat je overweegt lid te worden*, dan kun je dit direct tijdens de middag aangeven en nodigen we je graag uit om een aantal keer te komen kijken op onze vaste dinsdagavond repetities. 

*Momenteel heeft de Realiteit alleen een volwassenen groep, dus kunnen jongeren onder de 18 nog geen lid worden. Als er meerdere jongeren onder de 18 zijn met interesse om lid te worden dan zullen we de mogelijkheid onderzoeken om een jongerengroep op te starten.