September 2020 – Corona en De Realiteit…

In maart schreven we een eerste keer hoe we als theatergroep zijn omgegaan met de “Realiteit van Corona”. En nu een update daarvan.

Onze bijdrage aan 5 mei hebben we virtueel gedaan. En dat werd gewaardeerd. Het filmpje van Miranda Rijkers, schrijfster en regisseur van één van de drie stukken uit onze nieuwe voorstelling “Vrij”, viel in de prijzen bij de vrijheidschallenge op vrijheidnu.nl!

De voorstelling (die oorspronkelijk gepland was voor 6 juni) ging niet door, maar wel konden we in die maand weer voor het eerst “echt” bij elkaar komen. Na maanden van virtueel bij elkaar komen, was het fijn om iedereen weer in levenden lijve te ontmoeten. En waar we virtueel vooral met theaterspellertjes onszelf scherp hielden, gingen we nu ook steeds meer de stukken oefenen. De motivatie om straks weer iets moois op de planken te brengen groeit weer!

En nu komt 7 november in beeld. Toch in Het Klooster. Eindelijk kun je onze drie eenakters over vrijheid zien. En hoewel er maar een beperkt aantal kaarten zijn, zorgen we ervoor dat iedereen onze creativiteit kan ervaren: we maken ook filmopnames, die later op de site komen.

Dus we kunnen onszelf weer laten zien. Hoe dan ook!