De Realiteit Theater voor iedereen
Facebook Instagram
Succes Vlucht naar Vrijheid - nu ook de film!

De voorstellingen van Vlucht naar Vrijheid zijn lovend ontvangen! "Dit zet je aan het denken..", " Dit verdient een groter podium.", "Kan dit op scholen worden vertoond?", waren enkele reacties. Gelukkig... hebben we ook nog een film. Afgelopen zomer is door de spelers en door Christiaan Klompstra en Maarten Hölscher hard gewerkt aan de film Vlucht naar Vrijheid. Nu voor iedereen beschikbaar. We horen graag de reacties!

Bekijk de film Vlucht naar Vrijheid!
Nieuw stuk in het voorjaar!

Een verhaal heeft altijd meerdere kanten. Jammer alleen dat je het verhaal bij een theaterstuk altijd maar vanaf één kant te zien krijgt: de voorkant. Tenzij...

Theatergroep de Realiteit nam de uitdaging aan om samen met Regisseur Niek Dekker een toneelstuk te maken waarin we een verhaal vanaf drie verschillende uitgangspunten gaan laten zien. In het hotel is iets geks aan de hand. Wat weten we nog niet, maar zowel in de keuken als in de lobby en het restaurant gaan de dingen niet zoals ze moeten gaan. En of het nou aan de bediening ligt dat de keuken in de soep loopt, of aan de receptioniste dat het restaurant in het honderd loopt, of aan de sous chef dat er in de lobby... afijn, ga zo maar door. In een soort carousselvorm krijgen onze gasten drie toneelstukken te zien die zich steeds op een andere plek, op hetzelfde moment in hetzelfde hotel afspelen. Een stuk dat draait om de perceptie van dingen. Hoe maak je je eigen waarheid als je drie verschillende verhalen hoort?
Het doel is om in het voorjaar van 2022 iets moois op de planken te hebben, dus houdt de nieuwsbrieven in de gaten.
Lid worden van de Realiteit?

De Realiteit zoekt nieuwe leden! Lid zijn van de Realiteit betekent wekelijks gezellig samen zijn en samen repeteren met een gezellige groep mensen. Mannen, vrouwen in verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden en kwaliteiten. Of je nu focust op acteren, decorbouwen, regisseren of kleding maken; kom eens kennis maken! Twijfel je? Doe dan de TEST op onze nieuwe website!

Abonnement aanpassen    |    De Realiteit